BEDRIJVEN

Bij Mobile Outfitters servicen we ook onze professionele klanten zo goed mogelijk. Of je nu voor een klein of groot bedrijf werkt, we bieden oplossingen op maat van jouw behoeften. Wij zijn alvast een zakenpartner waar je kunt op rekenen!

Clear-Coat

Rust je je personeel uit met bedrijfssmartphones, tablets, computers, GPS, camera’s of andere draagbare, elektronische apparaten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij kunnen jouw investering in al deze apparaten beschermen dankzij onze op maat gemaakte schermbeveiligingsoplossingen, voor alle types en merken van mobile devices. Op kantoor én op het terrein, met levenslange garantie. Met onze Clear-Coat bescherming, verleng je de levensduur van jouw draagbare, elektronische apparaten die je medewerkers gebruiken, en dus van jouw investering. Ze verhoog je ook de herverkoopwaarde van je mobiele park. En niet zo’n klein beetje, als je bedenkt hoe snel er anders een kras of barst op het scherm verschijnt…

B2B Clear CoatC
B2B Clear Coat.pngB

Style Skins

Je kunt de mobiele, elektronische apparaten die eigendom zijn van je bedrijf ook laten personaliseren. Via onze Style Skins heb je de keuze uit meer dan 30 designs. Je kunt dus je mobiele bedrijfstoestellen je bedrijfskleuren meegeven, met levenslange garantie op de bescherming!