Clear-Coat Original

clear-coat--outfitters-belgique

Onze Clear-Coat is de enige schermbescherming die je draagbare, elektronische apparaten van rand tot rand beschermt.

 • fingerprints

  360 graden bescherming

  Dankzij onze gepatenteerde technologie biedt Clear-Coat een sterke en ultradunne – bijna onzichtbare – bescherming. Zowel de voor- als achterkant én de zijkanten van jouw mobiele apparaten worden beschermd.

 • fingerprints

  Geproduceerd in de Verenigde Staten

  Om een sterke, constante kwaliteit te garanderen, worden onze producten geproduceerd in de Verenigde Staten. Maar dat is niet alles. Ze worden ook ontworpen, gesneden, geassembleerd, verpakt en voor 100% gemaakt uit grondstoffen afkomstig uit het land van Uncle Sam.

 • fingerprints

  Zelfregeneratietechnologie voor alle modellen

  Welk type of merk van apparaat je ook hebt (smartphone, handheld, tablet, laptop, smartwatch, etc.), wij beschermen het voor jou! Hoe? Simpel: jouw Clear-Coat absorbeert schokken, en regenereert zich dan. Na een paar uur krijgt de bescherming haar oorspronkelijke vorm terug.

clear-coat
 • fingerprints

  Beschikbaar voor alle soorten apparaten

  Wij hebben de nieuwste smartphones, laptops, tablets, smartwatches en spelconsoles al voor ze uitkomen. Zo kunnen we ze nauwkeuring opmeten en een bescherming op maat aanbieden voor elk type apparaat, altijd, van de eerste dag dat jij het kunt kopen.

 • fingerprints

  Minder risico op vallen en een betere grip

  Wie heeft zijn apparaat nog nooit laten vallen, met een barst in het scherm tot gevolg? Clear-Coat verbetert je grip op je apparaat. Zo wordt de kans dat je toestel uit je hand glijdt veel kleiner.

 • fingerprints

  Levenslange garantie

  Jou de beste kwaliteit geven, is voor ons het allerbelangrijkste. Komt de bescherming op je smartphone of game console toch los? Dan vervangen we die onmiddellijk, gedurende de hele levensduur van je toestel.