Clear-Coat Matte

logo-clear-coat-matte

Onze Clear-Coat is de enige schermbescherming met anti-reflectie en anti-vingerafdrukken op maat voor je draagbare, elektronische apparaten.

 • fingerprints

  Anti-reflecterend

  Moeite om in de zon een sms’je op je smartphone te lezen? Dankzij de nieuwste technologie hebben we voor jou een speciaal ontworpen, anti-reflectie Matte bescherming in de aanbieding.

 • fingerprints

  Anti-vingerafdrukken

  Vingerafdrukken op een scherm? Dat ziet er niet echt netjes uit. Dankzij onze Matte bescherming blijft jouw scherm er als nieuw uitzien.

 • fingerprints

  360 graden bescherming

  Dankzij onze gepatenteerde technologie biedt Clear-Coat een sterke en ultradunne – bijna onzichtbare – bescherming. Zowel de voor- als achterkant en de zijkanten van jouw mobiele apparaten worden beschermd.

   

image-1
 • fingerprints

  Beschikbaar voor alle mobiele, elektronische apparaten

  Wij hebben de nieuwste smartphones, laptops, tablets, smartwatches en spelconsoles al voor ze uitkomen. Zo kunnen we ze nauwkeuring opmeten en een bescherming op maat aanbieden voor elk type apparaat, altijd, van de eerste dag dat jij het kunt kopen.

 • fingerprints

  Levenslange garantie

  Jou de beste kwaliteit geven, is voor ons het allerbelangrijkste. Komt de bescherming op je smartphone of game console toch los ? Dan vervangen we die onmiddellijk, gedurende de hele levensduur van je toestel.

 • fingerprints

  Zelfregeneratietechnologie voor alle modellen

  Welk type of merk van apparaat je ook hebt (smartphone, spelconsole, tablet, laptop, smartwatch, etc.), wij beschermen het voor jou! Hoe? Simpel: jouw Clear-Coat absorbeert schokken, en regenereert zich dan. Na een paar uur krijgt de bescherming haar oorspronkelijke vorm terug.