OVER ONS

Mobile Outfitters: hoe het begon

Het succesverhaal van Mobile Outfitters begon toen twee jonge ondernemers een idee  hadden: de beste schermbeveiliging voor mobiele, elektronische apparaten aanbieden, made in the USA. In 2007 werd de Clear-Coat-bescherming voor productie en verkoop gelanceerd. Ook toen al met levenslange garantie.

Ze merkten echter al snel twee grote problemen op. Eerst en vooral bleken de meeste mensen er een hekel aan te hebben om zelf een schermbescherming aan te brengen. Ze kregen dan immers vaak luchtbellen, stofdeeltjes of een verkeerde uitlijning. Een tweede probleem was dat klanten nergens terecht konden als het niet goed ging.

Om deze twee problemen op te lossen, besloten onze twee ondernemers in 2009 hun eerste winkel te openen in een winkelcentrum. Ze wilden zo hun klanten de best mogelijke ervaring bieden met hun producten. De installatie en eventuele vervanging van de schermbeschermers gebeurde door professionals in de winkel.

Ondertussen zijn we enkele jaren verder. De producten van Mobile Outfitters zijn nu verkrijgbaar in meer dan 700 verkooppunten, in 45 landen. De goed opgeleide medewerkers van Mobile Outfitters brengen zelf de bescherming aan op alle producten.

Het verhaal Mobile Outfitters in de Benelux

Na het succes in de VS, is Mobile Outfitters nu ook aanwezig in de Benelux. Dat hebben we aan Benoit Margery te danken. Benoit ontmoette Mobile Outfitters in 2016, als professional op het gebied van retail telecom. Hij was onmiddellijk overtuigd van de vele voordelen van deze innovatieve oplossing.

Dankzij de niet-aflatende inzet van Gwendolyn, Kirill, Luc en de gemotiveerde en professionele teams op het terrein, is Mobile Outfitters Benelux succesvol, elke dag weer.

Mobile Outfitters blijft verder groeien om aan steeds meer mensen schermbescherming van topkwaliteit en een persoonlijke service te kunnen aanbieden. Vandaag tellen we al meer dan 180 verkooppunten in België, Nederland en Luxemburg.

Onze waarden

picto6-clear-coat-outfitters-belgique

De beste service bieden

picto1-belgique

Innovatieve producten creëren

picto2-belgique

Klanten doen glimlachen

pict3-belgique

Integer zijn

picto4-belgique

We hebben voor elke klant een product!